Как да поръчам от вашия уебсайт?

Трябва само да изберете категория на продукти в главното меню, от която искате да избирате.


След пренасочване към избраната категория можете да изберете конкретен мотив, който ви интересува като просто кликнете върху изображението на продукта.

Моля, изберете размера, който искате да поръчате отдясно на изображението на продукта или директно върху картинката при бърз избор на размера. За всеки размер е посочена очаквана дата на доставка. Ако тази дата е подходяща за вас, просто кликнете върху бутона "Добави в кошницата". В горния десен ъгъл ще се появи прозорец, наречен КОШНИЦА.

Кликването върху този прозорец ще ви препрати до кошницата, в която е необходимо да проверите какви продукти има в кошницата.

Ако имате код за отстъпка / промо код, въвеждате го в тази стъпка:

След като продължите с поръчката, ще избирате начин на доставка и плащане:

След избирането на доставка и плащане, моля, попълнете данните ви. Проверете добре, дали въвеждате правилен тел. номер и пълен адрес.

При въвеждането на данните, можете да изберете да създадете акаунт, да поръчате като търговец, да ви бъде изпратена поръчка на друг адрес или да получите пратка без касова бележка (например ако поръчвате като подарък). След като сте попълнили вашите данни, трябва да отбелязвате съгласие с общи условия за да можете да изпратите вашата поръчка в нашата система.
След потъвждението ще получите номер на поръчка и имейл на електронната ви поща.